Friday, November 9, 2018

Реєстрація учасників на Global Game Jam Ukraine 2019

Найбільший міжнародний конкурс зі створення комп'ютерних ігор відбудется у 100 країнах світу 25-27 січня 2019 року. Це буде 11й Global Game Jam. Українські розробники будуть в ньому брати участь вже вчетверте, і географія локацій значно розширюється.

Зареєструватися як учасник

Чому слід реєструватись попередньо?
По-перше, щоб нам легше було спланувати організацію заходу.
По-друге, щоб ми мали вагомі аргументи звертатися до можливих спонсорів та згодити їх виділити призи.

Особливість Global Game Jam в тому, що учасники зустрічаються безпосередньо.
Локації на даний момент:

Зверніть увагу: Global Game Jam це, понад усе, соціальний захід, спрямований на знайомство ентузіастів та професіоналів ігробудівництва, роботу в команді, презентацію створених за вихідні проектів. Тому на Міжнарожному рівні усі проекти джему презентуються рівним чином, тут немає конкурсу чи рейтингу. Але ми, як організатори Global Game Jam Ukraine, проводимо конкурс проектів джему по країні, щоб визначити проекти, які найбільш перспективні для перетворення у повноцінну гру. Переможців нагороджуємо білетами на міжнародні ігробудвівні конференції, де команда може знайти собі інвестопів, паблишерів, отримати увагу преси та пройти корисні майстер-класи. Призи надаються нашими партнерами.

Кожна локація направляє кращі ігри, створені протягом джему, на Всеукраїнський конкурс. Результати Всеукраїнського конкурсу оголошуються на фіналі GGJUA, що відбудеться на початку лютого на центральній локації у Льотній академії НАУ, м.Кропивницький

2 comments: