Thursday, September 28, 2017

Реєстрація учасників на Global Game Jam Ukraine 2020

Найбільший міжнародний конкурс зі створення комп'ютерних ігор відбудется у понад 100 країнах світу 31 січня - 2 лютого 2020 року. Це буде 12й Global Game Jam. Українські розробники будуть в ньому брати участь вже вп'яте, і ми знов вітаємо нові локації.

Зареєструватися як учасник

Чому слід реєструватись попередньо?
По-перше, щоб нам легше було спланувати організацію заходу.
По-друге, щоб ми мали вагомі аргументи звертатися до можливих спонсорів та згодити їх виділити призи.

Особливість Global Game Jam в тому, що учасники зустрічаються безпосередньо.
Локації на даний момент:

  • м.Кропивницький, Льотна академія НАУ
  • м.Київ, Факультет інформаційних технологій КНУ ім.Шевченка
  • м.Харків, ХАІ
  • м.Рівне, Національний університет водного господарства та природокористування
  • м.Одеса, Національна академія харчових технологій
  • м.Львів, школа 3Д
  • м.Дніпро, Коворкінг 360
  • до 4 січня ви можете подати заявку на реєстрацію локації у власному місті! Як це зробити описано у цьому пості.
Минулого року у світі Global Game Jam пройшов у 860 містах 113 країн, де 47 000 розробників за вихідні створили понад 9000 ігор. Свій внесок у здобуття цього рекорду зробили 538 українських розробників. Зібравшись на 6 локаціях вони створили 118 ігор. Давайте у 2020 році перевершемо це досягнення!
Зверніть увагу: Global Game Jam це, понад усе, соціальний захід, спрямований на знайомство ентузіастів та професіоналів ігробудівництва, роботу в команді, презентацію створених за вихідні проектів. Тому на Міжнарожному рівні усі проекти джему презентуються рівним чином, тут немає конкурсу чи рейтингу. Але ми, як організатори Global Game Jam Ukraine, проводимо конкурс проектів джему по країні, щоб визначити розробки, які найбільш перспективні для перетворення у повноцінну гру. Переможців нагороджуємо білетами на міжнародні ігробудівні конференції, де команда може знайти собі інвесторів, паблишерів, отримати увагу преси та пройти корисні майстер-класи. Призи надаються нашими партнерами.

Кожна локація направляє кращі ігри, створені протягом джему, на Всеукраїнський конкурс. Результати Всеукраїнського конкурсу оголошуються на фіналі GGJUA, що відбудеться після завершення суддівства по країні на центральній локації у Льотній академії НАУ, м.Кропивницький

8 comments:

  1. Яка локація у Львові?

    ReplyDelete
  2. Локацію у Львові можна знайти тут:

    https://globalgamejam.org/2019/jam-sites/ggj-school-3d

    ReplyDelete
  3. Участие предусматривает постоянное нахождение в локации или можно оффлайн присоединиться к команде а дальше удалённо?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Отличительная черта GGJ - нахождение на одной локации. Однако если нет возможости быть на месте, координаторы могут допустить онлайн.

      Delete
  4. Нужно ли регистрироваться на Local Registration Website, например https://goo.gl/FYkN3K, если уже регистрировался по ссылке выше?

    ReplyDelete
  5. На сколько принципиален возрастной ценз для участников? При создании аккаунта на Global Game Jam требуют подтвердить, что пользователь достиг совершеннолетия. Получается, что программировать и делать игры можно только после 18и???

    ReplyDelete
  6. Доброго дня, хочу узнать, команда может быть максимум 5 людей или больше?

    ReplyDelete
  7. Здравствуйте, обязательно ли регистрироваться человеку, который придет поддержать меня? Он не будет задействован в разработке. И что вообще говорят правила по поводу таких "гостей" или "зрителей"?

    ReplyDelete