Wednesday, February 2, 2022

Давайте грати у ігри створені на Global Game Jam Ukraine 2022!

У сьомому Global Game Jam в Україні у ньому взяли участь 367 наших розробників. Це у півтора рази більше, ніж минулого року. Вони створили 59 ігор. 

Запрошуємо вас пограти у ці ігри та поділитися своїми враженнями у нашому чаті https://t.me/ggjua, де ви можете знайти розробників цих ігор. Ми надаємо посилання на сторінки ігор на офіційному сайті Global Game Jam. Там ви побачити скріншоти, опис, відео геймплею та знайдете інструкцію як запустити гру. Якщо її треба скачувати, необхідний файл знаходиться у розділі Executable, а якщо ж у гру можна гра прямо у браузері, то посилання у розділі Play Now!

Багато розробників планують і надалі розвивати свою гру, у цьом на сторінці джем версії буде вказаний сайт гри (найчастіже - на платформі Itch.io), де гра буде оновлюватися.

І трохи загальної статистики. У світі Global Game Jam проводиться вже у чотирнадцятий раз. Цьго разу було майже 29 000 учасників зі 100 країн. Вони створили загалом 5859 ігор

За кількістю створених ігор Україна на 29-му місці у світі.

Вітаємо усіх учасників! Презентації ігор та відгуки журі джему ми побачимо на дводенноу стрімі 8-9 лютого. Слідкуйте те об'явами! :)

No comments:

Post a Comment