Friday, December 9, 2016

Чому 20-22 січня слід завітати на Global Game Jam у КЛА НАУ

З 20 по 22 січня 2017 року у Кіровоградській льотній академії НАУ вдруге пройде найбільший міжнародний турнір з розробки комп'ютерних ігор Global Game Jam Ukraine. Ми знову готові прийняти любителів і професіоналів ігробудівництва з усієї України і провести 48 годин в атмосфері творчості і співпраці, у роботі над фантастичними проектами!

У 2016 році в світі Global Game Jam зібрав 37 000 учасників у 93 країнах. Україна тоді тільки приєдналася до цього руху і 78 наших джеммерів створили 14 висококласних ігор. Сподіваємося, наступний хакатон пройде з ще більшим розмахом.

Ця подія не лише для програмістів, а для всіх, хто любить грати в ігри і замислювався створити свою власну. Працюючи в команді, можна як програмувати, так і малювати героїв і місцевість, придумувати текстові описи і діалоги, моделювати все в 3D, озвучувати гру, генерувати і деталізувати ідеї, тестувати проект, організовувати роботу.

І навіть якщо у вас мало досвіду, участь в джемі - чудовий спосіб зробити перші кроки в розробці ігор та взагалі в ІТ.

Наші партнери нададуть розробникам кращих проектів призи: квитки на найбільші світові ІТ-конференції у Берліні, Сінгапурі та Мальме, а також аксесуари та премії. Але головним здобутком на гейм-джемі завжди є ваша власна гра, яку можна згодом довести до стану успішного комерційного продукту.

Щоб зареєструватися або зв'язатися з організаторами, звертайтеся на сторінку в фейсбуці fb.com/ggjua або на сайт www.ggj.org.ua.

1 comment:

  1. Чудово! Чекаємо на вас з нетерпінням

    ReplyDelete