Wednesday, January 20, 2021

План проведення Global Game Jam Ukraine 2021

Вітаємо, шановні ігробудівники!

Цього року Global Game Jam вперше проводитиметься через інтернет у всьому світі. Повідомляємо Вам про порядок проведення та особливості, пов'язані з новим форматом.

0. Тему джему оголошено! Це - Lost and Found . Також відомий список диверсифікаторів: необов'язкових під-тем, які можуть підштовшнути творчість та подолати "синдром чистого аркушу" https://globalgamejam.org/ggj-online-diversifiers-RU

1. Сторінка Всеукраїнської локації GGJ21 - https://globalgamejam.org/2021/jam-sites/global-game-jam-ukraine  Будь ласка, зайдіть на неї та натисніть на кнопку Join this jam site, щоб приєднатися до локації. Якщо все зроблено правильно, ця кнопка має стати сірого кольору, а не блакитного.

2. Для спілкування учасників створено канал https://t.me/ggjua. Будь ласка, долучайтеся до нього, щоб побачити оголошення оргкомітету, розповісти про себе, знайти однодумців. Основною метою джему завжди були нові знайомства та спілкування учасників. Хоча зараз ми беремо в ньому участь кожен окремо, використаємо чат, щоб зібратися разом віртуально.

3. Офіційне відкриття джему в Україні, оголошення теми центральним оргкомітетом та початок роботи відбудеться о 10:00 у вівторок 26 січня. Воно пройде у форматі відеотрансляції, посилання буде опубліковано на каналі.

4. Якщо ви шукаєте команду, будь ласка, заповніть форму та додайте 1-хвилинне відео про себе, щоб ми могли вам допомогти її знайти. 

5. Нагадаємо, що місце на джемі знайдеть для кожного, незалежно від рівня навичок. Є багато командних ролей, що не вимагають вміння програмувати чи моделювати. Можна слідкувати за списком задач, синхронізувати учасників, тестувати гру, готувати промо матеріали для сторінки на джемі, писати тексти, та виконувати багато інших важливих та корисних задач.

6. Спочатку всі учасники реєструються на сайті Всеукраїнської локації індивідуально. Для реєстрації команди слід спочатку додати гру, а потім вказати її авторів. Кнопка реєстрації гри на сайті локації з'явиться після офіційного відкриття.

7. До 12:00 п'ятниці 29 січня ми просимо учасників створити сторінку гри, щоб оргкомітет та журі могли оцінити кількість команд.

8. Генеральним спонсором Global Game Jam Ukraine 2021 є Zagrava - рівненська студія, яка вже більше десяти років займається розробкою комп’ютерних та мобільних ігор. Очікуйте наших оголошень про призи та номінації!

9. Гру для оцінки журі треба завантажити на globalgamejam.org до 10:00 неділі, 31 січня. 

10. О 15:00 неділі 31 січня учасники почнуть презентації своїх проектів. Час на презентацію ми визначимо, виходячи з кількості команд. 

11. Після завершення презентацій відбудеться підведення підсумків джему, нагородження та офіційне закриття.

Чекаємо на вас!

Бажамо успіхів!

1 comment:

  1. Це працює! Мій колишній заблокував мене…

    Це працює! Мій колишній заблокував мене на будь -якій платформі. Це зайняло деякий час, приблизно два місяці або близько того, але він розблокував мене всього за кілька годин! Не здавайся! ЦЕ ПРАЦЮЄ! зверніться за допомогою до доктора осунбор зараз .. ми знову разом. Майте віру в цей процес .. Ось його контакт .. WhatsApp йому:

    Надішліть йому електронного листа за адресою: +393663677754 dr.osubbor23@gmail.com

    https://drosunbor.wixsite.com/solutiontemple

    ReplyDelete