Friday, January 22, 2021

26 січня в Україні розпочнеться Global Game Jam Ukraine 2021

Що це?

Global Game Jam - найбільша світова подія з розробки ігор. Протягом нього раз на рік майже 50 тисяч учасників збираються у всьому світі щоб робити ігри на тему, яку оголосять на старті.

Україна бере участь у GGJ вже вшосте. 

Для кого це?

Учасниками джему можуть бути усі, кому цікава розробка ігор. Ви можете мати у портфоліо десятки проектів, чи ще не розпочати жодного - все одно ви бажані на джемі! Початківці зможуть зануритися у кухню розробки ігор та отримати інтенсивний досвід, а профі мають нагоду поекспериментувати та розширити своє коло контактів.

Де буде проходити?

Цього року брати участь у GGJ ми всі будемо через інтернет. Для участі слід приєднатися до офіційної локації України: https://globalgamejam.org/2021/jam-sites/global-game-jam-ukraine та чату https://t.me/ggjua

Що отримаємо за участь?

Завжди основним надбанням після участі у джемі є безцінний досвід, нові контакти, створена гра та буст креативності для подальшого розвитку. Але будуть відзначені і призи іграм за найкраще розкриття теми, інноваційність та стиль.

Генеральним спонсором Global Game Jam Ukraine 2021 є Zagrava Games. Це рівненська студія, яка вже більше десяти років займається розробкою комп’ютерних та мобільних ігор. У 2019 році розпочалося їхнє партнерство з Playrix - компанією, яка створила хіти Homescapes та Fishdom, у які щомісяця грає близько 100 млн користувачів. 

Коли все буде відбуватися?

  • Старт: оголошення теми та знайомство учасників під час стріму о 10:00 вівторка, 26 січня
  • Створити сторінку своєї гри на сайті локації, тим замим зареєструвавши команду слід до 12:00 суботи, 29 січня
  • Завантажити гру для ознайомлення журі - до 10:00 неділі, 31 січня
  • Презентувати свої розробки учасники будуть на стрімі, який розпочнеться о 15:00 неділі, 31 січня
Чекаємо на вас!

 


No comments:

Post a Comment