Saturday, February 1, 2020

Номінування гри на Всеукраїнський конкурс Global Game Jam Ukraine 2020

Для ігор, зроблених протягом GGJUA 31 січня - 2 лютого 2020 року наші партнери надають можливість отримати безкоштовні квитки на міжнародні ігробудівні конференції, що допоможе команді довести гру до релізу та успішно її випустити.

Найбільше користі від такого призу отримають команди, які серйозно націлені продовжувати роботу у сфері ігробудівництва та розвивати свій проект. Нагадаємо, що квитки (які коштують від 200 до 1000 доларів) на конференції надаються безкоштовно, але учасники їдуть на них за власний рахунок.

Ігри номінуються за рішенням журі локацій: Основний список (топ-3 місць) та Додатковий список (для ігор, які показали хороші результати на локації, але не потрапили у топ-3.
Також на Всеукраїнське суддівство учасники можуть номінувати свої ігри власноруч, навіть якщо вони не потрапили до основного чи додаткового топу локації.

УВАГА! Номінація на Всеукраїнське суддівство з цього року приймається з умовою, що джеммери написали в соцмережах короткий пост про свою участь у Global Game Jam Ukraine із фото з локації, скріншотом розроблюваної гри та хештегом #GGJUA
Це обов'язкова умова.

Бажаємо удачі!


No comments:

Post a Comment